Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου; Κι άλλα tips για όμορφα χέρια!


nails
Πώς θα κάνεις τα χέρια σου να φαίνονται μακριά και λεπτά.
Η ομορφιά σχετίζεται άμεσα με την οφθαλμαπάτη – πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο μακριά , πώς θα πετύχεις πιο ζουμερά χείλη αλλά και τι χρειάζεσαι για να φαίνεται η μύτη σου… γαλλική. Το ίδιο ισχύει για τα χέρια σου και τη φροντίδα τους. Καμία δεν θέλει να έχει άσχημα χέρια και δυστυχώς το φαινόμενο “contouring” δεν έχει ακόμα φτάσει στην περιοχή των άκρων.
Ευτυχώς, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και  η αισθητικός των celebrities, Jill Thomas, γνωρίζει όλα τα tricks. Μάθε, λοιπόν, πώς θα πετύχεις όμορφα χέρια:Ποιο είναι το ιδανικό μήκος, το κατάλληλο σχήμα και τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου.
Σχήμα και μήκος για όμορφα χέρια
Αυτό που δεν μας κάνει έκπληξη είναι πως η βασική προϋπόθεση για όμορφα χέρια είναι το μήκος των νυχιών σου. Αν τα νύχια σου χρειάζονται μία ώθηση για να μακρύνουν τότε προτείνει να δοκιμάσεις ένα συμπλήρωμα και μία θεραπεία νυχιών. «Αυτή η μέθοδος χρειάζεται λίγο χρόνο για να δεις αποτέλεσμα, αλλά αξίζει!» λέει.
Όσον αφορά το σχήμα «τα οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια θα κάνουν σίγουρα τα χέρια σου να μοιάζουν πιο λεπτά και μακριά αλλά και πάλι, χρειάζεσαι μήκος για να το πετύχεις» εξηγεί η Thomas. «Θέλεις τα νύχια σου να είναι πιο μακριά από το πιο πλατύ σημείο τους». Όσο για τις άκρες των νυχιών; Στρογγύλεψε τες!
nyxia-2015-metallics
Πώς θα χειριστείς τις παρανυχίδες σου για όμορφα χέρια
Να τις σπρώξεις πίσω. «Όχι πάρα πολύ αλλά, μόλις μαλακώσουν θα δεις πως θα έχεις “κερδίσει” μεγαλύτερο μήκος στα νύχια σου» λέει η Thomas. Μαλάκωσε τες με ένα ειδικό προϊόν για αφαίρεση παρανυχίδων και έπειτα μπορείς να τις σπρώξεις προς τα πίσω με το ειδικό εργαλείο. Don’t: Ψαλίδι για τις παρανυχίδες; Απόφυγε το! Θα αφήσουν την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια σου κόκκινη και ερεθισμένη – δηλαδή ό,τι προσπαθούμε να αποφύγουμε!
pastel-nyxia-default
Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου για όμορφα χέρια
Η επιλογή της απόχρωσης παίζει σπουδαίο ρόλο και δεν εξαρτάται από το τι σου αρέσει αλλά από την επιδερμίδα σου. Με άλλα λόγια, καλό θα ήταν να επιλέξεις χρώματα που συμπληρώνουν και κολακεύουν τον τόνο του δέρματος σου. Αν έχεις ζεστή, χρυσή απόχρωση δέρματος, μείνε μακριά από μοβ και γκρι χρώματα. Από την άλλη, αν έχεις πιο ψυχρή (μπλε) απόχρωση επιδερμίδα επίλεξε ένα καθαρό κόκκινο και μείνε μακριά από τιρκουάζ αποχρώσεις.
Εναλλακτικά: nude! Οι αποχρώσεις που γίνονται ένα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου, δημιουργούν ένα εφέ επιμήκυνσης και κάνουν τα δάχτυλα σου να φαίνονται πιο μακριά. Σκέψου ανοιχτό μπεζ – ροζ για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μπεζ που κιτρινίζει για μεσαίας απόχρωσης επιδερμίδες και μπεζ – καραμέλα βουτύρου για σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>