Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ζωδίων;

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ζωδίων;

Ποιοι είναι οι θανάσιμοι εχθροί του ζωδιακού κύκλου; Ποια αστέρια δεν αντέχουν ούτε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί; Ας ρίξουμε λίγο φως στις μεγαλύτερες βεντέτες που κρύβονται πίσω από τα ζώδια. Υποσχόμαστε να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, όπως πάντα.

Deathmatch #1: Κριός vs Παρθένος
Το ένα ζώδιο της φωτιάς, το άλλο ζώδιο της γης. Το ένα παρδαλό κατσίκι, το άλλο καθωσπρέπει και συντηρητικό. Ο Κριός θέλει καινούριες περιπέτειες, και θέλει να παρασέρνει τους ανθρώπους του σε κάθε λογής τρέλες… κάτι που βρίσκει τον οργανωτικό και καθόλου παρορμητικό Παρθένο εντελώς αντίθετο. Όταν τους βάλεις στο ίδιο δωμάτιο, μπορείς να περιμένεις αρκετά εκνευρισμένα βλέμματα.

Deathmatch #2: Ταύρος vs Τοξότης
Πάρτε όλα αυτά που είπαμε για τους προηγούμενους δύο άσπονδους εχθρούς, πολλαπλασιάστε τα με το άπειρο, και μπορείτε να καταλάβετε την σχέση που θα έχουν ένας Ταύρος με έναν Τοξότη. Ο Τοξότης, ανεξάρτητος ως εκεί που δεν παίρνει, έχει σκοπό της ζωής του να περνάει τέλεια. Κάποιος θα έλεγε πως δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αλλά αυτός ο κάποιος μάλλον δεν θα ήταν πεισματάρης Ταύρος. Δεν υπάρχει τρόπος να συμβαδίσουν οι ζωές αυτών των δύο, καθώς ψάχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Deathmatch #3: Δίδυμος vs Ιχθείς
Ο Δίδυμος δεν υπολογίζει και πολλά πράγματα, πέρα από την προσωπική του απόλαυση. Στις παρέες του, μπορεί να κάνει τα πιο χοντροκομμένα αστεία, οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή και να διατηρήσει το κλίμα ανάλαφρο. Και τα ψαράκια έχουν αλλεργία και στα χοντροκομμένα αστεία, και στην προσοχή. (Και στις ανάλαφρες καταστάσεις, δεν ταιριάζουν με το θλιμμένο, βασανισμένο καλλιτεχνικό aesthetic τους.)

Deathmatch #4: Καρκίνος vs Υδροχόος
Τώρα, κατά πόσο μπορεί να αποκαλεστεί Deathmatch η σχέση των δύο ζωδίων που θα προτιμούσαν να τους πατήσει αυτοκίνητο από το να βιώσουν οποιαδήποτε σύγκρουση, είναι συζητήσιμο. Το σίγουρο είναι πως ο συχνά ψυχρός και λιγάκι εξωγήινος Υδροχόος μπορεί να προκαλέσει μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων στον τόσο αθεράπευτα ανθρώπινο και συναισθηματικό Καρκίνο. Απορία, απέχθεια, τρόμο… Όχι πως το ζώδιο του αέρα, βέβαια, θα φερθεί καλύτερα. Υπάρχει κάτι στα πιο ευαίσθητα ζώδια που θα κάνει τον ελιτισμό του να χτυπήσει κόκκινο.

Deathmatch #5: Λέων vs Σκορπιός
Φωτιά ο ένας, νερό ο άλλος. Αναμενόμενο να μην είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Τα λιοντάρια είναι περήφανα, ακομπλεξάριστα και διασκεδαστικά… δηλαδή, αυτό που θα ήταν ο Σκορπιός αν δεν άφηνε τον εαυτό του να νοιάζεται υπερβολικά για όλες τις ασήμαντες λεπτομέρειες. 

Deathmatch #6: Ζυγός vs Αιγόκερως
Ο Ζυγός δεν έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους που μιλούν σταράτα. Θα εκτιμήσει μια ενδιαφέρουσα παρουσία, η οποία δεν έχει ανάγκη από υπερβολές. Τότε, γιατί έχει πρόβλημα με τον Αιγόκερω; Είναι απλό: επειδή ο Αιγόκερως δεν είναι ο τυπικός σοβαρός, μετριοπαθής άνθρωπος. Είναι η αυστηρή βιβλιοθηκάριος που θα κάνει παρατήρηση στα κακά παιδιά… έναν τίτλο που οι Ζυγοί δικαιωματικά αξίζουν.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>