Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Οι 5 χειρότεροι φόβοι μιας εγκυμονούσαςδεικνύεται ότι ο φόβος της μέλλουσας μητέρας μήπως έχει κάτι το μωρό της, διαψεύδεται και επιβεβαιώνεται ότι ήταν απόρροια άγχους και ανησυχίας. Τώρα, αν σας αγχώνει κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε πάντα να εξακριβώσετε τι συμβαίνει με μια εξέταση. Εξάλλου πλέον, υπάρχει μια εξέταση για κάθε ανησυχία!

4. Θα χαλάσει το σώμα μου...

Όσο επιφανειακός κι΄ αν ακούγεται αυτός ο φόβος σε σχέση με άλλους, είναι αρκετός για να μαυρίσει πολλές στιγμές κάθε εγκύου. Βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει καθημερινά, τις καμπύλες σας να στρογγυλεύουν και αυτό από μόνο του είναι σοκ! Όμως, αν προσέχετε τη διατροφή σας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και γυμνάζεστε ή έστω κινείστε επαρκώς, είναι αδύνατον να μην επανέλθετε στα φυσιολογικά σας.

Επίσης, με την εξέλιξη του κλάδου της Κοσμητικής Γυναικολογίας, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι και η γεννητική περιοχή μπορεί να επανέλθει μετά από έναν φυσιολογικό τοκετό, καθώς η ελαφριά χαλάρωση κόλπου μπορεί να αντιμετωπιστεί με το Vagitense ενώ μία έντονη χαλάρωση κόλπου που ίσως οδηγεί και σε άλλα λειτουργικά προβλήματα, μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί με την επέμβαση της κολποπλαστικής.

5. Ο σύντροφός μου δεν θα με θέλει πια...
Η εγκυμοσύνη είναι ένα σοκ τόσο για τη γυναίκα, όσο και για τον άντρα. Οι ισορροπίες σε κάθε ζευγάρι αλλάζουν με την είδηση ότι θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό και σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι θα χαθεί ο ερωτισμός ή η έλξη.
Ακόμη και αν περιορίζεται προσωρινά η ερωτική επιθυμία, δεν σημαίνει ότι δύο άνθρωποι παύουν να είναι ερωτευμένοι. Είναι μόνο μια φάση που τις περισσότερες φορές οφείλεται στη μεταβολή των ορμονών της γυναίκας ή στο ψυχολογικό σοκ που βιώνει και ο ίδιος ο άντρας.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το συζητήσετε ανοιχτά με τον σύντροφο σας και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>