Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

3 γρήγορα μυστικά για πιο ζουμερά χείλη που θα τον τρελάνουν

Χωρίς αμφιβολία μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα με το μακιγιάζ σου και μπορείς να αλλάξεις τελείως πρόσωπο. Αν θέλεις να τονίσεις όμως τα χείλη σου – το πιο ερωτικό σημείο του προσώπου σου- δεν έχεις παρά να επενδύσεις στα πιο εύκολα και γρήγορα τιπ που θα αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο σου και θα ξετρελάνουν τον αγαπημένο σου!
<h4>Ζεστές αποχρώσεις:</h4>  <p>οι πιο ζεστές αποχρώσεις στα κραγιόν είναι ιδανικές για να δείξουν πιο σαρκώδη τα χείλη σου.  Το κόκκινο της ντομάτας, ή το πιο βαθύ κόκκινο αλλά και το ροδακινί κ

Ζεστές αποχρώσεις:

οι πιο ζεστές αποχρώσεις στα κραγιόν είναι ιδανικές για να δείξουν πιο σαρκώδη τα χείλη σου. Το κόκκινο της ντομάτας, ή το πιο βαθύ κόκκινο αλλά και το ροδακινί και το ροζ-κόκκινο είναι χρώματα που θα λατρέψεις!

<h4>Χείλη όλο λάμψη:</h4>  <p>Ήξερες πώς τα πιο λαμπερά χείλη δείχνουν και πιο «γεμάτα» απ’ ότι είναι;  Αυτό σημαίνει πως αφού απλώσεις το κραγιόν σου – ή ακόμη και αντί τΧείλη όλο λάμψη:

Ήξερες πώς τα πιο λαμπερά χείλη δείχνουν και πιο «γεμάτα» απ' ότι είναι; Αυτό σημαίνει πως αφού απλώσεις το κραγιόν σου – ή ακόμη και αντί το κραγιόν σου- μπορείς να απλώσεις το λιπ-γκλος σου ακόμη και σε διαφανή απόχρωση και να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα στο λεπτό.

<p> </p>  <h4>Λιπ-γκλος μου πόσο σ'αγαπώ:</h4>  <p>αν θέλεις να δώσεις όγκο στα χείλη σου και να τα κάνεις πιο ζουμερά δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο λιπ-γκλος που τα κάνεις να δείχνουν πιο

Λιπ-γκλος μου πόσο σ'αγαπώ:

αν θέλεις να δώσεις όγκο στα χείλη σου και να τα κάνεις πιο ζουμερά δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο λιπ-γκλος που τα κάνεις να δείχνουν πιο σαρκώδη. Ειδικά τα λιπ-γκλος για όγκο είναι μια καλή επένδυση ενώ και ο τρόπος που θα το απλώσεις στα χείλη σου πάιζει σημαντικό ρόλo.

Απολέπιση:Κάτι που ίσως ξεχνάς αλλά είναι πολύ σημαντικό είναι η απολέπιση των χειλιών που τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα. Μπορείς άνετα να τρίψεις τα χείλη σου με την οδοντρόβουρτσα σου και να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια τους.


<h4>Μολύβι χειλιών:</h4>  <p>Μπορεί να το ξεχνάς ή να μην το θεωρείς απαραίτητο, αλλά το μολύβι των χειλιών σου κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη και ζουμερά αλλά βοηθάει στο να κρατήσει και

Μολύβι χειλιών:

Μπορεί να το ξεχνάς ή να μην το θεωρείς απαραίτητο, αλλά το μολύβι των χειλιών σου κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη και ζουμερά αλλά βοηθάει στο να κρατήσει και περισσότερο το μακιγιάζ σου. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις το περίγραμμα σου και στη συνέχεια να το "γεμίσεις" με το κραγιόν σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>