Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Υφασμάτινες σερβιέτες πολλαπλών χρήσεων. Περίεργο ή πρακτικό;

Ναι καλά διάβασες. Αυτά τα πολύχρωμα, υφασμάτινα και fluffy μαξιλαράκια  που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία είναι σερβιέτες πολλαπλών χρήσεων. Yeap.

Υφασμάτινες σερβιέτες πολλαπλών χρήσεων. Περίεργο ή πρακτικό;

Οι CSP είναι σερβιέτες κατασκευασμένες από φυσικά απορροφητικά υφάσματα (από βαμβάκι και μπαμπού) και μπορούν να πλυθούν με κρύο νερό και να ξαναχρησιμοποιηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν και μόνο στην ιδέα του να φοράς υφασμάτινη σερβιέτα όταν έχεις περίοδο σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, μάθε πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες στον κόσμο που τις χρησιμοποιουν. Προς το παρόν βέβαια φαίνεται να τις αγοράζουν κυρίως νέες μητέρες, όπως λέει και η Helen Rankin από το Cheeky Wipes, καθώς φαίνεται να είναι πιο εξοικειωμένες με αντίστοιχα αντικείμενα όπως οι υφασμάτινες παιδικές πάνες. Επιπρόσθετα, οι νέες μητέρες είναι και πιο εξοικειωμένες με τις ανθρώπινες λειτουργίες γενικότερα πράγμα που φαίνεται τις κάνει πιο φιλικά προσκείμενες και προς τις υφασμάτινες σερβιέτες.  

Γιατί συμφέρει να χρησιμοποιεί κανείς το συγκεκριμένο προϊόν; Είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον (αφού δεν τις πετάς και δεν δημιουργούνται σκουπίδια), πιο οικονομικές (δεν αγοράζεις σερβιέτες ή ταμπόν κάθε μήνα) και κατασκευάζονται και πωλούνται κυρίως από γυναίκες που έχουν μικρές επιχειρήσεις. Μάλιστα για κάθε τρεις σερβιέτες που πωλούνται μέσω του Earthwise δωρίζεται μια σε ένα ορφανό κορίτσι στην Κένυα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>