Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Το προσκλητήριο γάμου του Hugh Hefner

Το προσκλητήριο γάμου του Hugh HefnerΟ διάσημος μεγιστάνας και αφεντικό του Playboy Hugh Hefner, σε ηλικία 85 ετών, ετοιμάζεται για τον τρίτο κατά σειρά γάμο του με ένα 24χρονο 'κουνελάκι', την Crystal Harris, την οποία αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες. Το ζευγάρι απέστειλε τα προσκλητήρια του γάμου τους που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο...

Μάλιστα ανέβασαν φωτοφραφία του προσκλητηρίου στο twitter, δίνοντας έτσι στους θαυμαστές τους ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να συμβεί τη μεγάλη μέρα. "Η Crystal Harris και ο Hugh M. Hefner θα ήθελαν να απολαύσουν την παρέα σας στον εορτασμό του γάμου τους που γίνεται στις 18 Ιουνίου 2011 στις έξι το απόγευμα στο Playboy mansion", γράφει το προσκλητήριο.

Οι καλεσμένοι θα πρέπει να φοράνε ημιεπίσημα ρούχα, ενώ όπως έγινε γνωστό, η νύφη θα φοράει νυφικό Ramona Keveca. Περίπου 300 άτομα θα είναι καλεσμένα στον γάμο που θα γίνει στην έπαυλη του Playboy, ενώ θα ακολουθήσουν δεξίωση και δείπνο. Ο DJ Cassidy μαζί με τον μουσικό Ray Anthony είναι αυτοί που θα διασκεδάσουν τον κόσμο.
"Πραγματικά ο ένας μας συμπληρώνει τον άλλον", δήλωσε ο Hefner στο People και συμπλήρωσε: "Περνάμε πολύ ωραία μαζί και την αγαπώ".

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>